“I’m 66 and feel fantastic!”

  

Although he’s of retirement age, John W. keeps an awfully busy schedule. “I do long-distance bike rides, ballroom dance with my wife and always try to stay active,” he says. “Last year, in fact, when I was 65 years old, I biked from Portland to Seattle in two days. I rode 145 miles that first day!” And how does John manage such incredible physical accomplishments? “I owe this all to the Herbalife products like Niteworks®,” he explains. “They’ve got me feeling better than I ever have. The best part is knowing that I’m going to remain healthy and enjoy life well into my later years–for my wife and for myself.”*
 
 
 
 
Here’s How:

  • Set specific and attainable goals. Mine is to be in better shape next year than I am this year!
  • Find the activities you love and do them consistently. There’s no better way to get into shape and stay that way.
  • Don’t miss a glass of your Niteworks® by Herbalife!

About Anne

In 2006 ben ik begonnen met het eten van Herbalife, omdat ik zo futloos was en helemaal niets meer deed aan mijn gezondheid. Ik vond het tijd voor verandering! Na één maand voelde ik al verschil, omdat door de aanvulling van tekorten aan vitamines en mineralen ik weer meer zin kreeg om gezonder te koken en weer te gaan bewegen. Sindsdien eet ik de Herbalife shakes in ieder geval als ontbijt, de beste start van de dag die ik mezelf kan wensen. In de loop van de tijd heb ik veel ervaring op gedaan in het vergroten van mijn fitheid en het verminderen van mijn vetpercentage. Dit gun ik ook anderen mensen. En daarom ben ik in 2010 zelf begonnen als Welzijnscoach en ik doe dat nu dus al 5 jaar met veel plezier!