“I drink Liftoff® before my kids come home from school!”

ss-ef-tami-n

Tami N. finds her energy and focus taking a nosedive by late afternoon, especially after working on her computer all day. And then her kids come home from school! She discovered Liftoff® effervescent energy drink, which gives her the perfect combination to renew her mental and physical energy.

“It helps me to concentrate and get back to the task at hand, whether it’s for my business or for my family,” she explains. “I drink Liftoff® as needed, then go about getting a lot more accomplished during my busiest days!”

About Anne

In 2006 ben ik begonnen met het eten van Herbalife, omdat ik zo futloos was en helemaal niets meer deed aan mijn gezondheid. Ik vond het tijd voor verandering! Na één maand voelde ik al verschil, omdat door de aanvulling van tekorten aan vitamines en mineralen ik weer meer zin kreeg om gezonder te koken en weer te gaan bewegen. Sindsdien eet ik de Herbalife shakes in ieder geval als ontbijt, de beste start van de dag die ik mezelf kan wensen. In de loop van de tijd heb ik veel ervaring op gedaan in het vergroten van mijn fitheid en het verminderen van mijn vetpercentage. Dit gun ik ook anderen mensen. En daarom ben ik in 2010 zelf begonnen als Welzijnscoach en ik doe dat nu dus al 5 jaar met veel plezier!