Mijn level 10 Challenge – vooraf

 

Level10-CoverPictures-Game On_UK

Mijn level 10!!

In deze en volgende blogs neem ik jullie mee op weg naar mijn level 10.

Wat is mijn level 10 ?

Dat is de beste versie van mezelf die ik op dit moment zie (en misschien een beetje meer….ik hou van uitdagingen :D)

Wanneer?

Ik ben gestart op zaterdag 27 juli 2015 en de Challenge is voor mij afgelopen op 24 september.  Ik zal dus 90 dagen toe werken naar mijn doelen.

Hoe?

Daarover vertel ik jullie uitgebreid in de blogs die nog volgen. In alle eerlijkheid en met de ups, maar zeker ook de downs. Ik hoop dat jullie hier je voordeel mee kunnen doen, dat er iets zal zijn waar van jij zegt: Ah, dat heb ik ook!!

Waarom

Omdat ik een keuze heb gemaakt waar ik voor ga!

Omdat ik niet meer stop voordat ik mijn doelen heb bereikt!

Omdat ik niet meer alleen wil dromen!

Kortom tijd voor: ACTIE ACTIE ACTIE !!!

 

Gezonde groeten, Anne

PS wil jij ook meedoen en werken aan jouw level 10? Neem dan NU contact op met mij voor één op één gesprek, zodat we samen kunnen kijken wat wij voor elkaar kunnen betekenen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>