Mijn level 10 Challenge – Dag 3 t/m 7 Beweging in de hitte

 

Level10-17xMotivational-Giving up not an Option_UK

Bewegen hoort in mijn Challenge. 80% voeding en 20% beweging. Die 20% wil je dan wel zo optimaal mogelijk volbrengen!!

Maandag mijn eerste les met Luderick. Hij heeft me flink uitgedaagd en ik weet zeker dat hij nog veel vaker mijn grens gaat opzoeken! Ik heb dat ook vooraf met hem besproken. Hij weet wat mijn doelen zijn, dat werkt wel zo efficiënt.

Dinsdag en woensdag yoga les…..de temperatuur begon al aardig op te lopen.

Donderdag de consequentie van niet genoeg water drinken op woensdag onder ogen moeten zien….Stekende hoofdpijn!! (check mijn blog over water drinken). Het was een moeilijke beslissing, maar omdat de temperaturen ook heel hoog opliepen heb ik de 2e les met Luderick verzet. Voor vrijdagochtend zijn we op zoek gegaan naar een ruimte met airco om de les in te halen. Luisteren naar je lichaam is zoooooooooo belangrijk!!

Die donderdag wilde ik wel iets doen, dus heb gewacht tot het ‘s avonds een klein beetje afgekoeld was en ben toen een fikse wandeling in een pittig tempo gaan maken. Had ik toch iets gedaan!!!

Hoe goed voelde het toen om op vrijdag me vol te geven, helemaal super. Geen hoofdpijn meer, lekkere koele ruimte en gaan met die banaan!!

Ik had een afspraak met mezelf gemaakt: iedere dag minimaal een half uur flink bewegen. En nu voel ik me geweldig, waarom????

1. Ondanks wat kleine hordes, heb ik gedaan wat gedaan moest worden -> consequent

2. Ik ben mijn eigen afspraken nagekomen -> integriteit

3. Ik kan nu genieten van mijn beloning -> minder vet% dus een gezonder lichaam!!!!

EN ik heb geen buikje meer in de leuke zomerjurkje :D

 

Gezonde groet,  Anne

 

PS wil jij ook hulp bij het behalen van jouw (voedings)doelen, neem dan nu contact met mij op voor een gratis en vrijblijvende welzijnsevaluatie!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>