Mijn Level 10 Challenge – Dag 23 t/m 28 …..niet altijd even makkelijk

is

Deze week is zwaar……waarom?? Geen idee!!

Ik voel me vermoeid, de weging en meting valt tegen, druk in mijn hoofd, onrustig gevoel…..en nog veel meer dingen.

Waar ik me aan ben blijven vasthouden zijn voornamelijk mijn coaches en vriendinnen, en natuurlijk de wil om mijn doel te gaan behalen.

Met mijn voedingscoach even de puntjes op de i gezet…..ik was heel ongemerkt weer te weinig gaan eten en minder water gaan drinken.

Tijdens een Personal training sessie, kwam het gesprek “toevallig” op rust….rust geven van je lichaam…..OH JA!!!! Ik weet het zo goed en adviseer het anderen ook altijd, maar nu was ik mezelf even vergeten.

Bij mijn vriendinnen kon ik even heerlijk “zeuren” en zij zeurden dan even net zo hard terug. Soms is dat lekker en lucht het enorm op!!

Ik heb me door de week gesleept, ben alle tips van de coaches en vriendinnen gaan toepassen en het duurde even, maar ik ben er weer!!! 1/3 van de Challenge is al voorbij, er is nog veel werk te doen. Deze week was niet verloren, gewoon een reality check en nu weer vooruit kijken!!!

Tips uit deze week:

1. Blijven doorgaan met wat je weet wat goed voor je is, ook al heb je even geen zin!!

2. Hulp vragen/ praten over waar je niet tevreden over bent, er is altijd iemand die je met een praktijk ervaring verder kan helpen/ steunen.

3. En vooral niet boos worden op jezelf of je lichaam, maar loslaten en doen wat gedaan moet worden zodat met wat geduld het beoogde resultaat toch dichterbij komt!

4. Neem een “No problem” houding aan, altijd kijken naar de oplossing van een uitdaging ipv je mee te laten slepen in een neerwaartse spiraal

 

Gezonde groet, Anne

 

PS Heb jij nog meer tips voor de moeilijkere tijden, schrijf ze dan hieronder in een reactie. Daar kunnen we allemaal ons voordeel mee doen!!

PPS wil jij hulp met/ ondersteuning bij het behalen van jouw gezondheidsdoelen, neem dan contact met mij op voor een gratis en vrijblijvende welzijnsevaluatie.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>