Mijn level 10 Challenge – Dag 2 – Plan je dag

 

Gestoomde%20groenten%20(Medium)

Vandaag een feestje met aansluitend een etentje!!!

Wat te doen?????

Gelukkig wist ik al een tijdje van tevoren dat we een feestje zouden hebben. Dus tijd genoeg om na te denken over hoe ik dat zou aanpakken.

Planning is zo belangrijk als je gezond wil leven!!!

Natuurlijk start ik met mijn eigen gezonde ontbijt shake. Tussendoor pak ik wat tomaatjes met mozerella en basilicum blaadjes (salade caprese). Voor de lunch weer een lekkere shake. Dan heb ik voor vandaag in ieder geval alweer mijn vitaminen en mineralen binnen. Bovendien ben ik goed gevuld met eiwitten, zodat ik niet zo snel weer trek krijg.

We moeten ongeveer 2 uur rijden, dus voor onderweg neem ik een flinke fles water mee. Dan kan ik af en toe een slokje nemen. Blijf ik goed gehydrateerd en vul ik alweer mijn lichaam met iets gezonds.

Kortom ik zorg er dus voor dat mijn lichaam goed gevoed is, voordat ik op het feestje aankom!!

Op het feestje kan van alles aangeboden worden, mijn familie weet gelukkig van mijn gezonde levensstijl (sterker nog, zij hebben dat ook) dus ik hoop op wat gezonde hapjes. Maar ik laat het niet van hopen afhangen, ik zorg ervoor dat ik zelf ook iets bij me heb, waar ik in geval van nood van kan snoepen. (proteïne reepje of sojanootjes)

En de taart die ik aangeboden krijg, sla ik af met: “Ik heb er nu niet zo’n zin in….” Een simpel, maar heel effectief antwoord.

Dan UIT ETEN!!!

YEAHHH het is de wok…..Dat is helemaal super, nu kan ik zelf kiezen wat er op mijn bord komt. Veel groenten en een lekker stukje vlees, voor die groenten kan ik zo vaak terug gaan als ik wil….en er zijn zoveel verschillende soorten, mooie kans om eens wat nieuws uit te proberen!!! Ik laat ze stomen zonder saus (die vind ik niet lekker en de meesten zitten boordevol suikers). Als toetje het verse fruit (nee, niet uit blik) en een klein bolletje ijs.

En mocht het nou toch ergens “fout” gaan (iets teveel, toch gezwicht voor dat ene overheerlijke toetje) geniet ik ervan. Als het eenmaal in mijn mond zit kan ik het toch niet meer veranderen.  Dan kijk ik vooruit en weet ik dat ik morgen NOG beter op zal letten.

Op weg terug weer een flinke fles water en thuis nog een shake voor het slapen gaan….morgen is mijn eerste training met Ludrick, dan zal ik die extra eiwitten nodig hebben!!!

Gezonde groet, Anne

PS. Over alle producten die langskomen kun je mij om uitleg vragen….heb je hulp nodig bij jouw maaltijd planning neem dan gerust contact met mij op!

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>