Mijn Level 10 Challenge – Dag 15 t/m 21 Trainen voor een goed doel

Mont Ventoux lang C

Nu ik steeds sterker en fitter wordt, wil ik mezelf uitdagen…. Al snel wordt de gedachte geboren om de Mont Ventoux op te rennen. Waarom zou ik hem alleen voor mezelf oprennen….laat ik er anderen mee helpen.

3FM Serious Request komt dit jaar met het glazen huis naar Heerlen, zou het dan niet fantastisch zijn als ik daar mijn steentje aan kan bijdragen??? Tuurlijk!!!

Dit heeft een aantal WIN-WIN kanten:

1. Omdat ik het nu openbaar maak , kan ik niet meer terug komen op mijn besluit om “de berg” op te gaan rennen

2. Ik train ietsje meer, ietsje vaker en ietsje harder, ietsje langer …..kortom gewoon slimmer, omdat ik niet wil falen :D

3. Als ik nu train, train ik niet alleen voor mijn eigen gezonde lichaam maar help er ook nog een goed doel mee….dat is toch super motiverend!!

Dit kun je heel makkelijk vertalen naar een situatie waar jij in zit…..

Idee of gedachte -> keuze maken of je het gaat doen of niet-> actieplan (in je hoofd kan, maar op papier is “echter”)-> DOEN en Vertel aan zoveel mogelijk mensen dat je het gaat doen, zodat deze je kunnen steunen en helpen als het iets minder makkelijk gaat!!!

En vergeet vooral niet dat je bij iedere fase om hulp kan en mag vragen!!!

Succes met het behalen van jouw volgende doel!!

Gezonde groetjes, Anne

PS. Ik zou het fijn vinden als jij mij zou steunen in de vorm van een donatie! Dat kan persoonlijk of via overmaken op NL34 INGB 0754037541 Tnv A. Goldsmits  ovv: MontVentoux

PPS. Wil je hulp bij het behalen van jouw gezondheidsdoelen, neem dan contact met mij op voor een gratis en vrijblijvende welzijnsevaluatie!!!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>