Gezonde gewoontes …..Gewoon doen!

 

Hierbij geef ik jullie vol trots, mijn tweede blog!!

Ik heb gekozen om in mijn blogs vragen te beantwoorden die ik tegen kom in de praktijk en als reactie op mijn eerste blog.  Heel veel leesplezier, ik ben benieuwd naar jullie reacties!

De vraag:

“Als het om gezond leven gaat wil ik vooral weten wat ik hier allemaal aan kan doen. Maar ook hoe ik gemakkelijk op de juiste weg kan blijven. Het risico dat ik in oude gewoontes terugval is hoog.”

en;

“hoe blijf ik op mijn streefgewicht”

Mijn antwoord:

Er zijn legio dingen die je kunt doen om gezonder te leven en je streefgewicht vast te houden….kies er 3 en zorg dat je ze consequent iedere dag toepast!!!

Iedereen weet van zichzelf wel waar de grote winst te behalen valt,  ga dit toepassen NU!!!

Als je 3 weken iets consequent iedere dag toepast, wordt het een gewoonte en dan is het makkelijk om het vol te houden….zeker als je ook al wat positieve veranderingen gaat waarnemen bij jezelf -> meer energie, minder opgezette buik, etc.

En we vergeten allemaal wel eens om onze gezonde gewoontes toe te passen, zodra je dat bemerkt, pak je gewoon de draad weer op. Het heeft geen zin om je er schuldig over te voelen, je kunt het toch niet meer veranderen. Kijk vooruit en kom weer in actie!!

 

Mijn top 3 die ik iedere dag consequent toepas voor een gezonder leven

  1. Genoeg eiwitten, deze krijg ik binnen met mijn Herbalife shakes en eiwitrijke tussendoortjes
  2. 2,5 liter water en als ik sport meer
  3. Minimaal 300 gr. groenten

Wat kun jij vanaf NU iedere dag consequent gaan toepassen in je leven?? Schrijf jouw gedachte hieronder in het antwoordveld,  samen inspireren we elkaar!!!

 

Gezonde groet, Anne

PS. Wil jij weten of je voldoende eiwitten binnenkrijgt en waar bij jou de grootste winst te behalen valt? Meld je dan nu aan voor een gratis Welzijnsevaluatie en Bodycheck

 

 

 

 

3 gedachten over “Gezonde gewoontes …..Gewoon doen!

  1. Motiverend stukje Anne! En zo waar.
    Met deze tips inmiddels al 8 jaar m’n 20 kilo eraf kunnen houden. En daar ben ik trots op!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>