De dag na kerst….

Het is me alweer gelukt…..net iets meer van alles te eten dan ik eigenlijk gepland had.

Geen probleem, ik heb er van genoten en vanaf vandaag zit ik weer gelijk terug in het goede ritme. Dat lijkt simpel maar is misschien niet altijd even makkelijk. Want ook wij hebben van alles nog restjes over.

Maar ik weet wat ik wil -> niet meer hangen en mezelf heerlijk fit voelen!

En met dat in mijn achterhoofd, heb ik me netjes aan mijn planning gehouden. Ik heb matig inspannende acties gedaan (wandelen en yoga) zodat ik geen berehonger zou hebben, zoals na een lang rondje rennen. En daarnaast mijn voedingsshakes, supplementen en ‘s avonds een stukje (overgebleven) groente quiche als avond eten. Als toetje (overgebleven) Griekse yoghurt met wat pecan noten en ik zit weer helemaal terug in mijn ritme!

Moraal van dit verhaal: Ondanks mijn minder goede gedrag van de afgelopen dagen, valt nu niet mijn hele doel in het water…..nee, ik accepteer het voor wat het is en ga met goede moed weer vooruit!!!

 

Wil jij hulp met “back on track” komen? Neem dan NU contact met mij op! get back on track

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>